Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μέλη – Εγγραφή

Στον Σύλλογό μας μπορούν να γραφτούν όλοι οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Σχολείου μας. Ο Σύλλογος μας δεν αποκλείει κανέναν και υποστηρίζει τη συμμετοχή όλων των γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου στις εκδηλώσεις και τις δράση του, είτε είναι μέλη είτε όχι.

Προνόμια

Παρόλα αυτά, τα μελή του συλλόγου απολαμβάνουν κάποια επιπλέων προνομία, όπως σε περιπτώσεις περιορισμένων θέσεων συμμετοχής σε κάποια εκδήλωση ή δραστηριότητα προηγούνται τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Συλλόγου.

Επιπλέον, με την εγγραφή στον Σύλλογο μπορείτε να αποκτήσετε:

  • τη Member Card του Συλλόγου με προσφορές σε συνεργαζόμενες εταιρείες,
  • στοιχεία σύνδεσης στις σελίδες του ιστοτόπου μας που έχουν περιορισμένη προσβασιμότητα (φωτογραφικό υλικό, κ.λπ.).
  •  
 

Πώς θα γίνω μέλος του Συλλόγου;

Για να γραφτείτε στον Σύλλογο, θα πρέπει να συμπληρώσετε την Αίτηση Εγγραφής και να καταβάλλετε 15 ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν στο κόστος εγγραφής νέου μέλους (€ 5) και την ετήσια συνδρομή (€ 10).

Στείλτε μας τη συμπληρωμένη αίτηση και το αντίτιμο των 15 ευρώ σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων».

Συνδρομή

Η ετήσια συνδρομή των μελών του Συλλόγου ανέρχεται σε 10 ευρώ ανά οικογένεια.

Ο Σύλλογος είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Οι συνδρομές, αλλά και τυχόν έσοδα από δράσεις, είναι ανταποδοτικές και επιστρέφουν στα παιδιά μας μέσα από τις εκδηλώσεις και τις προσφορές του Συλλόγου.

Στείλτε μας το αντίτιμο των 10 ευρώ σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων – Ετήσια συνδρομή έτους …… – Ονοματεπώνυμο παιδιού» και ανανεώστε τη συνδρομή σας.