Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

O Σύλλογος

O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας ξεκίνησε το 2008.

Στόχοι του Συλλόγου σήμερα:

  • Η διαρκής επικοινωνία με το Σχολείο, ώστε να γνωρίζουν όλοι οι γονείς τυχόν προβλήματα που προκύπτουν στο σχολικό περιβάλλον και να συνδράμουν σε μια αποτελεσματικότερη και αμεσότερη διευθέτησή τους.
  • Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση, σε συνεργασία πάντα με το σχολείο, σχολικών δραστηριοτήτων όπως πολιτιστικά θέματα, περιβαλλοντική εκπαίδευση, αγωγή υγείας κλπ.
  • Διοργάνωση σεμιναρίων για τους γονείς και κηδεμόνες με στόχο την συμβουλευτική υποστήριξη για θέματα που αφορούν την ατομική ανάπτυξη και εξέλιξη των παιδιών μας, τόσο σωματικά όσο και νοητικά, αλλά και θέματα που αφορούν στην ασφάλεια, τη συναισθηματική ανάπτυξη, τον σχολικό εκφοβισμό, τις διακρίσεις κλπ.
  • Διοργάνωση σεμιναρίων με τη μορφή παιχνιδιού για τα παιδιά με στόχο την εκπαίδευσή τους σε θέματα όπως η κυκλοφοριακή αγωγή, η φιλαναγνωσία, η ορθή χρήση των ηλεκτρονικών μέσων κλπ

To Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Λεωνίδας Παπαϊωάννου
Αντιπρόεδρος: Θεοφύλαχτη Τοτόμη
Γραμματέας: Λουτζίνα Μουζάκη
Ταμίας: Ορσαλία Βασιλάκου
Μέλος: Ιωάννα Γκιουλμπαξιώτη
Μέλος: Γιώργος Βασιλάκος
Μέλος: Κατερίνα Τσιπρά

Προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια

Σχολικό έτος 2020-21

Πρόεδρος: Σύλβια Μπλοχ, Αντιπρόεδρος: Λεωνίδας Παπαϊωάννου, Ταμίας: Μαρία Διαμαντοπούλου, Γραμματέας: Λουτζίνα Μουζάκη, Μέλος: Κατερίνα Τσιπρα, Μέλος: Ελένη Βασιλάκου, Μέλος: Αγγελική Πέππα