Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Timeline

Λίστα Δώρων Νικητές 2 κρασιά από το “Κτήμα Λαζαρίδη” Μάζης Νικόλας 2 κρασιά από το “Κτήμα Λαζαρίδη” Μουζάκη Λουτζίνα 2 κρασιά από το “Κτήμα Λαζαρίδη” Τοτόμη Φιλιώ 2 κρασιά από το “Κτήμα Λαζαρίδη” Μωραΐτης Παναγιώτης/κατερίνα 2 κρασιά από το “Κτήμα Λαζαρίδη” Τσιπράς Νίκος 2 κρασιά από το “Κτήμα Λαζαρίδη” Τρικοίλης Νικόας Επιτραπέζιο παιχνίδι από το… Περισσότερα »Νικητές Λαχειοφόρου

Νικητές Λαχειοφόρου

Θέματα που συζητήθηκαν: 1) Αδελφοποίηση με άλλους Συλλόγους: Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επικοινωνία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και θα προτείνουμε να συνεργαστούμε για κάνουμε δράσεις από κοινού. Μελλοντικά θα προσπαθήσουμε να συνεργαστούμε και με άλλα νηπιαγωγεία της περιοχής. 2) Λαχειοφόρος: Αποφασίσαμε η κλήρωση να γίνει με 2 κάλπες για να… Περισσότερα »Θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση (29/12/2021)

Θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση (29/12/2021)

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Πολυδενδρίου, θα ήθελε να σας ευχαριστήσει θερμά για την βοήθειά σας! Τα δωράκια που ετοιμάσατε, έδωσαν μεγάλη χαρά στους μαθητές του Νηπιαγωγείου μας και τους γέμισαν χαμόγελα!   Θα θέλαμε να γνωρίζετε,  ότι οι γονείς έχουν ενημερωθεί για την υποστήριξή σας μέσω του καναλιού μας στο viber και… Περισσότερα »Ευχαριστίες προς black-sheep.gr

Ευχαριστίες προς black-sheep.gr

Θέματα που συζητήθηκαν: 1) Λαχειοφόρος: Κάναμε κατανομή των προσφορών και συγκεντρώσαμε πάνω από 130 δώρα. Εκκρεμούν μερικές ακόμα προσφορές. Θα εκτυπώσουμε συνολικά 8 μπλοκάκια των 50 λαχνών και η τιμή του λάθε λαχνού, θα είναι 2€. 2)”Γίνε κι εσύ Αγ. Βασίλης”:Ενημερώσαμε τους γονείς με ανακοίνωση στο viber και στο facebook. Σήμερα ξεκίνησε η συγκέντρωση των… Περισσότερα »Θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση (15/12/2021)

Θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση (15/12/2021)

Η προσφορά είναι μια στάση ζωής που πρέπει να καλλιεργηθεί στα παιδιά. ‍Η γενναιοδωρία αποτελεί μια ανιδιοτελή πράξη, μια συμπεριφορά όπου προσφέρεις χωρίς να προσδοκείς σε ανταλλάγματα. Οι ημέρες των Χριστουγέννων αποτελούν μια καλή αφορμή για να καλλιεργήσουμε στα παιδιά μας αυτή τη συμπεριφορά, μέσω της προσφοράς. Είναι λογικό, στη νηπιακή ηλικία το παιδί να… Περισσότερα »‍Γίνε και εσύ Άγιος Βασίλης!

‍Γίνε και εσύ Άγιος Βασίλης!

Θέματα που συζητήθηκαν: 1) Αναδάσωση: Θα επικοινωνήσουμε με το Δήμο Ωρωπού για να οργανωθεί αναδάσωση από τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής. 2)Γίνε κι εσύ Αγ. Βασίλης: Θα ενημερώσουμε τους γονείς ότι συλλογή των παιχνιδιών θα γίνει τις ημέρες 15-17 Δεκεμβρίου. Σε συνεννόηση με την Ένωση, θα παραδώσουμε τα δώρα το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου. Τα δώρα… Περισσότερα »Θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση (08/12/2021)

Θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση (08/12/2021)

Θέματα που συζητήθηκαν: 1) Δράση “Γίνε κι εσύ Αγ. Βασίλης”: Τα δώρα που θα συγκεντρώσουν τα παιδιά μας θα δοθούν στην “Πανελλήνια Ένωση Πολυτέκνων”. 2) Ταχυδρομικό κουτί για τον Αγ. Βασίλη. 3)Δράση για πρώτες βοήθειες: Θα επικοινωνήσουμε με οργανισμούς για να προγραμματίσουμε ημερίδα/σεμινάριο για πρώτες βοήθειες στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν γονείς και μαθητές.… Περισσότερα »Θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση (01/12/2021)

Θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση (01/12/2021)

Θέματα που συζητήθηκαν: 1) Συνέλευση με τους γονείς: Θα καλέσουμε τους γονείς να συμμετέχουν στη συνέλευσή μας κάθε τελευταία Τετάρτη του μήνα. 2) Φιλανθρωπική δράση για τα Χριστούγεννα: H δράση θα λέγεται “Γίνε κι εσύ Αγ. Βασίλης” και θα ζητήσουμε από τα παιδιά να δωρίσουν ένα από τα παιχνίδια τους σε ένα άλλο παιδί. Θα… Περισσότερα »Θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση (17/11/2021)

Θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση (17/11/2021)

Θέματα που συζητήθηκαν: 1) Τσουλήθρα αυλής: Eπικοινωνία για μία ακόμα φορά με την κοινοτική αρχή και τον πρόεδρο πρωτοβάθμιας επιτροπής του Δήμου για την απομάκρυνση της τσουλήθρας, καθώς είναι επικίνδυνη για τα παιδιά. 2) Χριστουγεννιάτικο bazaar: Λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού και των ιδιαίτερων συνθηκών, αποφασίστηκε να αναβληθεί τη συγκεκριμένη δράση. Ενδεχομένως οργανωθεί κάποιο… Περισσότερα »Θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση (10/11/2021)

Θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση (10/11/2021)